Központi szerviz akciók

Hyundai Prémium szerviz
Hyundai 3 + 3 ajánlatok

Kedvezményes tavaszi szolgáltatásaink

Hyundai Prémium szerviz

1. Hyundai tavaszi átvizsgálás

Felkészült autója a tavasz kihívásaira? Most teljes körű átvizsgálást végzünk autóján, akár hozom- viszem szolgáltatás biztosításával.

Hyundai tavaszi átvizsgálás már 0 Ft-tól

(MyHyundai felhasználók részére alap átvizsgálás, megbontás és műszeres diagnosztika nélkül. A hozom-viszem szolgáltatás desztináció függvénye, érdeklődjön márkaszervizeinkben!)

Hyundai Prémium szerviz

2. Klímatisztítás

A légkondicionáló berendezés tisztántartása és fertőtlenítése elengedhetetlen a kórokozók elkerülése érdekében. Kérje klímája ellenőrzését és szakszerű tisztítását, melyhez szervizeink a legkorszerűbb berendezéseket és fertőtlenítő szereket alkalmazzák.

Klímatisztítás már 1990 Ft-tól

(normál klímatisztítás tisztító koncentrátummal)

Hyundai Prémium szerviz

3. Hyundai „Lifetime” mapcare térképfrissítési csomag

Hogy Ön mindenhova biztosan odaérjen.

Térképfrissítési csomag már 0 Ft-tól

(Kizárólag gyári Hyundai navigációs készülékkel rendelkező ügyfeleink számára, 2010 után gyártott, elsőként Magyarországon forgalomba helyezett, európai modellek esetében)


Kedvezményes alkatrész és tartozék ajánlatok

Hyundai Prémium szerviz

4. Nyári gumiabroncs és szerelt kerék ajánlatok

Válogasson elérhető gumiabroncs és szerelt kerék kínálatunk széles választékából!

Komplett kerék és gumiabroncs ajánlatok akár azonnal, készletről - Érdeklődjön márkaszervizeinkben!

Hyundai Prémium szerviz

5. Karbantartáshoz szükséges gyári alkatrészek kedvező árakon

Az elérhető kedvezményekről érdeklődjön márkaszervizeinkben!

Hyundai Prémium szerviz

6. Látni és látszani

Kedvezményes gyári izzók, ablaktörlő lapátok és akkumulátorok az Ön autójához.

A megfelelő alkatrészek kiválasztása érdekében forduljon márkaszervizeinkhez!

Hyundai Prémium szerviz

Ajándék ablakmosó koncentrátum

Használja ki akciós ajánlatainkat, és mi megajándékozzuk Önt egy ablaktisztító koncentrátummal.

A 32 ml-es, 1:100 arányban higítandó, nagy koncentrátumú szélvédőmosó 3 l tisztítófolyadékhoz elegendő.

A kedvezményes szolgáltatásaink, alkatrész és tartozék ajánlatok érvényességi ideje: 2021.03.16. – 2021.05.16.
A fenti hirdetés nem minősül ajánlattételnek. Az ajánlat tájékoztató jellegű, a részletekről kérjük, érdeklődjön hivatalos Hyundai márkaszervizben!
A hirdetésben szereplő képek illusztrációk. Egy felhasználó egy ajándékra jogosult.
Hyundai – After Sales kedvezmények

Kedves Hyundai-sofőr!

Tudjuk, hogy az autó sokszor a legbecsesebb kincs, amire jó érzés odafigyelni, szépítgetni és gondoskodni róla. A használat természetes velejárója, hogy elkopik a szőnyeg vagy leesik egy díszcsík, de az is előfordulhat, hogy új keréktárcsára van szükség. Vagy vonóhorogra, sárfogó szettre, esetleg ajtóvédő betétre.

Jó hírünk van, hiszen most kedvezményesen szerezhet be nálunk különböző kiegészítőket a Hyundai TUCSON, i40, i30 vagy i20 autójához!

Kedvezményes tartozéklista


A feltüntetett árak felszerelési költségeket nem tartalmaznak. A kiegészítőkre vonatkozó akció érvényességi ideje 2021.02.22-05.21. vagy a készlet erejéig. A fenti hirdetés nem minősül ajánlattételnek. Az ajánlat tájékoztató jellegű, a részletekről kérjük, érdeklődjön hivatalos Hyundai márkaszervizben! A hirdetésben szereplő képek illusztrációk.


HYUNDAI ASSISTANCE: MÁR IDŐSEBB JÁRMŰVEKNEK IS


A Hyundai 2011. március 21-től kiterjeszti Hyundai Assistance szolgáltatását olyan 2005. január 1. után forgalomba helyezett Hyundai gépkocsival rendelkező ügyfeleinek is, akik autója már túl van a garanciális időszakon. A garanciális időszak alatt ingyenesen adott Assistance szolgáltatás annak lejárta ugyanazokkal a feltételekkel bármikor egy éves időtartamra meghosszabbítható a szolgáltatás megvásárlásával. A szolgáltatás díja 9 540 Ft egy évre, amely tartalmazza az ÁFA-t. Így már az idősebb Hyundai gépkocsi-tulajdonosai sem maradnak segítség nélkül, ha az utazásaik során bármi történik autójukkal.

HYUNDAI ASSISTANCE ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

A Hyundai Assistance – az év 365 napján napi 24 órában működő – diszpécserközpontja Magyarországról a 06-80-200-948-as ingyenes zöldszámon, külföldről – a Hungary directen keresztül szintén ingyenesen hívható +36-1-345-1768 telefonszámon érhető el. Az egész Európában elérhető szolgáltatás igénybevételének alapfeltétele, hogy bármilyen, a meghibásodást, esetleg balesetet követő intézkedés előtt a diszpécserközpontot kell hívni, mivel első lépésben a központ munkatársa hagyja jóvá a segítségnyújtás jogosságát. Szintén lényeges feltétel, hogy a tulajdonos az előírásoknak megfelelően, szakszervizben végeztesse el a kötelező karbantartási feladatokat.

Az Assistance szolgáltatás teljeskörű védőernyőként óvja a bajba került Hyundai tulajdonosokat. A több igénybe vehető segítségnyújtás alappillére a hibás gépjármű helyszíni javítása és/vagy márkaszervizbe szállítása, amely baleset esetén is kérhető.

Meghibásodás esetén a Hyundai Assistance tagja csereautót is kaphat legfeljebb négy napra, ami a tapasztalatok alapján általában elegendő a felmerülő hiba kijavítására.

A Hyundai Assistance szolgáltatás feltételeit és további részleteit megtalálja a gépkocsi eredeti Garancia- és szervizfüzetében.

Azon kedves ügyfeleink, akik megvásárolták a szolgáltatást, a Hyundai Assistance Általános Szolgáltatási Feltételeit a képre kattintva letölthetik .pdf formátumban.

Az eddigieknél is nyugodtabb autózást kíván a Hyundai!