Csatlakozzon a Hyundai magyarországi hálózatáhozA Hyundai cégcsoport a világ egyik legdinamikusabban növekvő vállalata. A folyamatos és kiemelkedő mértékű fejlesztéseknek köszönhetően ma a világ ötödik legnagyobb autógyártója, és ezzel a globális kereskedelem egyik meghatározó vállalata. Az iparágban egyedülálló módon a Hyundai vállalat a nyersanyagoktól (pl.: vasérc) a késztermékekig mindent maga állít elő és fejleszt, így biztosítva a termékeit jellemző kiemelkedő minőséget és megbízhatóságot. A Hyundai számára kiemelkedő fontosságú az európai piac mint az autógyártás bölcsője, így termékpalettáját kifejezetten az európai vásárlói igények alapján fejleszti és bővíti folyamatosan. A termékpaletta a legkisebb városi autóktól (Hyundai i10) a divatos SUV modelleken (Tucson, Santa Fe) át, a családi és egyedi igényeket kiszolgáló sportos modellekig terjed. A Hyundai elkötelezett híve a modern technológiáknak, ezért kínálatában megtalálhatóak a hagyományos hajtásláncok (benzin, dízel) valamint a legmodernebb erőforrások (hybrid, plug-in hybrid, elektromos és üzemanyag cellás), mellyel minden vásárlói igényt lefed, így biztosítva minden Hyundai vásárló számára az egyedi igényeknek való megfelelést. A márka modellpalettája dinamikusan bővül, minden darabjára egyaránt elmondható, hogy modern formatervezés jellemzi, mind megjelenésében, mind műszaki tartalmát tekintve vonzó választás.

A Hyundai Holdig Hungary Kft. piaci jelenlétének növelése céljából várja azon befektetők, vállalkozások jelentkezését, akik szeretnék egy folyamatosan növekvő, innovatív márka országos hálózatához csatlakozni, és részesei lenni a Hyundai márka globális sikertörténetének.

1

Mely területen szeretne márkaképviseletet működtetni, ha megfelel a feltételeknek? (rangsorolva)

A Hyundai Holding Hungary Kft. jelenleg két régióba várja leendő partnerei jelentkezését: Budaörs és Szeged

2

A márkakereskedést az alábbi vállalkozás tervezi üzemeltetni

3

Fontos információ!

Az érdeklődés sem az érdeklődő, sem a Hyundai Holding Hungary részéről nem jár kötelezettséggel semmilyen költség, vagy befektetés tekintetében.

Az érdeklődő tudomásul veszi, hogy az elbírálás során a Hyundai Holding Hungary vizsgálja többek között szakmai tapasztalatait, pénzügyi helyzetét, személyes alkalmasságát, járművekkel kapcsolatos és kereskedelmi jártasságát, és ezeket az információkat a feldolgozás során felhasználja a döntés előkészítéséhez.