Megérkezett az új i30 kombi N Line.

A dinamikus, motorsport-ihletésű N Line kivitel mostantól az új i30 kombihoz is elérhető. A szépségesen megformált, még divatosabb formavilágú modell magára vonja a figyelmet - ugyanakkor tágas sokoldalúságával tökéletesen igazodik minden igényéhez.

Külső

Sportos kalandok.

A megújult i30 N Line felszereltségi szint még merészebb, még erőteljesebb, még energikusabb megjelenést kölcsönöz az i30 kombinak. Az első lökhárítót uraló, alsó központi légbeömlő kihangsúlyozza a kombi kalandkedvelő természetét. Az oldalsó nyílások lebegő szárnyidomai kedvezőbb aerodinamikai jellemzőket eredményeznek. A hátsó lökhárító kialakítása az N Line dinamikus személyiségével ruházza fel az i30 kombi farát.

The new Hyundai i30 N Line Wagon pictured from the passenger side front.

Merészebb orrkialakítás.

Az első lökhárító uralkodó stíluseleme az új i30 N Line megnövelt méretű alsó légbeömlője. Kiállását a fényszóró új kialakítása teszi még erőteljesebbé.

The new Hyundai i30 N Line Wagon pictured from the driver side rear.

Dinamikus rajzolatú hátsó lökhárító.

A széles diffúzorból és a krómozott ikerkipufogóból csak úgy sugárzik a sportosság és az energia.

Belső

Dinamikus kifinomultság.

Az új i30 kombi N Line nagyteljesítményű N Line sportülések, perforált bőrkormány, valamint nemesacél pedálok segítségével teremti meg a kaland hangulatát.

Close-up of the leather steering wheel in the new Hyundai i30 N Line Wagon

Bőr N Line kormánykerék.

Az N Line kormánykerék elegáns megjelenésű és hangulatú, perforált bőrburkolata egyszerre kínál kényelmes fogást és tökéletes irányíthatóságot.

Close-up of the high-performance sport seats in the new Hyundai i30 N Line Wagon

N Line sportülések.

Az N Line sportülések egyszerre kényelmesek és határozott tartásúak, testre szabhatóságukat motoros deréktámasz és kihúzható combtámasz segíti.

Ismerje meg részletesebben az új Hyundai i30 kombit.

Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
  1. 1
  2. 2
  3. 3