Korszakalkotó technológia.

A lenyűgöző teljesítményt intelligens technológiák kiemelkedő kínálatával kombináló, egy feltöltéssel akár 614 kilométer megtételére alkalmas, tisztán elektromos szedán újraírja a kategória szabálykönyvét. Gyorsabb töltésének és kecsesebb stílusának köszönhetően új távlatokat nyit meg Ön előtt.

Kényelem és praktikum

Kényelmes ingázás, lehengerlő teljesítmény.

Az IONIQ 6 ultramodern kényelmi funkcióinak széles választékával újraalkotja a mobilitás fogalmát. Innovatív V2L funkciójának köszönhetően a fenntartható életstílust is támogatja: a felhasználók bármilyen elektromos berendezést (pl. elektromos kerékpár, elektromos robogó vagy kempingfelszerelés) tölthetnek a járműről; akár menet közben, akár álló helyzetben.

Az  IONIQ 6 járműből-a-fogyasztóra technológiáját támogató, fedélzeti 230V-os aljzat.

Töltés a fedélzeten.

Az IONIQ 6 járműből-a-fogyasztóra (V2L) technológiája segítségével a fedélzeti 230 voltos aljzatról tetszőleges készüléket tölthet vagy működtethet akár 3,6 kW teljesítménnyel. 
Egy hölgy hordozható számítógépét tölti az IONIQ 6 járműből-a-fogyasztóra technológiája segítségével, az autó külső töltő csatlakozójáról.

Töltés bárhol.

A kétirányú töltőnyílásba illeszthető átalakítón keresztül kikapcsolt járműről is tölthet, illetve működtethet más berendezéseket, legfeljebb 3,6 kW teljesítménnyel.

Intelligens fényszóró rendszer.

Az intelligens fényszóró rendszer a létező legkiválóbb megvilágítást és menetbiztonságot kínálja. A mátrix LED technológiát alkalmazó rendszer automatikusan alkalmazkodik az útviszonyokhoz, és a lehető leggyakrabban alkalmazza a távolsági világítást, anélkül, hogy elvakítaná a szemből érkezőket. A jármű észleli az IONIQ 6 előtt haladó járműveket, és a távolsági világításnak csak azt a szegmensét kapcsolja le, amely zavarná a másik gépkocsi vezetőjét.
 1. A Hyundai IONIQ 6 intelligens fényszóró rendszere.

  Mátrix LED-es intelligens fényszórók.

  Lásson, ne vakítson: az IONIQ 6 intelligens fényszóró rendszere olyan mátrix LED technológiát alkalmaz, amely a hagyományos MFR LED-es fényszóróknál jobb teljesítményt nyújt. A rendszer részleges fényvezérlő képessége a közlekedés összes résztvevője számára optimális látási viszonyokat teremt.

 1. 1
 1. A Hyundai IONIQ 6 intelligens fényszóró rendszere.

  8 rugalmas LED modul.

  A biztonságos éjszakai közlekedés érdekében az IFS rendszer nyolc LED szegmenst alkalmaz. Ennek köszönhetően a rendszer szemből közeledő vagy előttünk haladó gépkocsi észlelésekor képes a távolsági világítást elemenként úgy fel- vagy lekapcsolni, hogy ne vakítsa el a másik autóst.

 1. 1
 1. A Hyundai IONIQ 6 bal és jobb oldali lámpatestében maximális megvilágítást biztosító LED technológia. 

  Nincs jármű előttünk.

  Ha a rendszer nem észlel járművet, a mátrix LED technológia maximális megvilágítást biztosít a teljes látómezőben.

 2. A Hyundai IONIQ 6 bal oldali lámpatestében maximális, jobb oldali lámpatestében csökkentett megvilágítást biztosító LED technológia.

  Egy jármű előttünk.

  Ha a rendszer egy járművet észlel az IONIQ 6 előtt, részlegesen csökkenti a világítást, ugyanakkor az elöl haladó jármű bal és jobb oldalán továbbra is maximális fényerőt biztosít.

 3. A Hyundai IONIQ 6 LED technológiája csökkentett mértékben világítja meg a forgalmi sávokat.

  Több jármű előttünk.

  Amennyiben a rendszer több járművet észlel az IONIQ 6 előtt, csökkenti azoknak a sávoknak a megvilágítását, ahol ezek a járművek tartózkodnak.

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Vezetés & parkolás.

Menő funkciók, amelyek megkönnyítik / kényelmesebbé teszik a vezetést és a parkolást
 1. A Hyundai IONIQ 6 elektromos gépkocsi digitális külső visszapillantó tükrei.

  Digitális külső visszapillantó tükrök (DSM).

  Az innovatív digitális külső visszapillantó tükrök kedvezőtlen időjárási körülmények között is tisztán megjelenítik a jármű környezetét. A hagyományos visszapillantó tükröknél szélesebb látómezőt kínálnak, így részletesebb képet adnak. A tükrök képe a műszerfalba integrált OLED kijelzőkön jelenik meg.

 1. 1
 1. A Hyundai IONIQ 6 szélvédőjének bal oldalára információt (58 km) kivetítő head-up kijelző.

  Head-up kijelző.

  A nagy teljesítményű head-up kijelző biztonságossá tesz minden utat: virtuális információkat - például navigációs irányokat vagy figyelmeztetéseket - vetít közvetlenül a vezető szeme elé.

 1. 1
 1. A Hyundai IONIQ 6 gépkocsihoz rendelhető automatikus parkolást segítő, távvezérelt rendszer 2 illusztrációja.

  Második szintű távirányításos, automatikus beparkoló rendszer.

  Gyerekjáték a szűk helyre parkolás! Az IONIQ 6 képes különböző parkolási feladatokat - párhuzamos, 45 fokos vagy merőleges parkolás, parkolóhelyre történő betolatás, illetve onnan kiállás - önállóan végrehajtani. Ehhez Önnek csupán az intelligens kulcs gombját kell megérinteni, és még csak az autóban sem kell ülnie.

 1. 1
 1. A Hyundai IONIQ 6 körkörös kamerarendszere a jármű külső környezetét jeleníti meg.

  360 fokos parkoló kamera.

  Szűk a parkolóház? Nem elég tágas az autómosó? Mi sem egyszerűbb ennél! Az IONIQ 6 360 fokos parkoló kamera egyszerűvé és biztonságossá teszi a szűk helyen való manőverezést.

 1. 1
A Hyundai IONIQ 6 automatikus vezérlésű, kétzónás klímaberendezése.

Automatikus vezérlésű, kétzónás klímaberendezés.

Hogy mindenki élvezze az utazást. A vezető és az első utas külön-külön szabályozhatja a hőmérsékletet. Állítsa be a kívánt értéket, és a rendszer gondoskodik a többiről.
A Hyundai IONIQ 6 nyolc irányban állítható pihenőüléseinek állítására szolgáló kapcsolók.

Széles határok között állítható pihenőülések.

Dőljön hátra, és pihenjen. Az első ülések nyolc irányban állíthatók, és egyetlen gombnyomással teljesen sík alvópozícióba fektethetők.  

Interaktív LED-es kormánykerék.

Mindig Ön irányít. Az interaktív kormánykeréken elhelyezett négy parametrikus pixel LED a legváltozatosabb funkciókat tölti be, a beszálló vezető köszöntésétől kezdve az aktív üzemmódok megjelenítésén át a különböző járműrendszerek állapotának a kijelzéséig.

Áramvonalas szedán intelligens tárolási megoldásokkal.

Az IONIQ 6 négyajtós tisztán elektromos szedán tágas csomagtartójával és sokoldalú tárolási megoldásaival optimális társ egy hétvégi kirándulásra vagy autós nyaralásra.
A Hyundai IONIQ 6 csomagtartói: 45 literes elöl, és 401 literes hátul.

Első és hátsó csomagterek.

Az orrban, ahol más autókban a belső égésű motor kapna helyet, egy 45 literes, másodlagos csomagtartót találunk.
A Hyundai IONIQ 6 hátsó csomagtartója.

Hátsó csomagtartó.

A hátsó csomagtér fedelét elemelve tágas, 401 literes tér vár ránk. A 60/40 arányban osztott hátsó üléseket külön-külön vagy együtt ledöntve hosszabb tárgyakat is szállíthatunk.

Kapcsolódás

Annyira online, amennyire csak szeretné.

Az IONIQ 6 ösztönösen kezelhető, intelligens technológiák lenyűgöző kínálatával gondoskodik az utasok és a technológiák zökkenőmentes online csatlakozásáról. Élvonalbeli kapcsolódási funkciók - mint például a Bluelink Connected Car szolgáltatások - gondoskodnak arról, hogy Ön okostelefonjáról vagy szóbeli utasításokkal vezérelhesse autóját. A navigációs rendszerhez három éven át érvényes előfizetés tartozik a Hyundai LIVE szolgáltatásokra.

 1. A Hyundai IONIQ 6 elektromos szedán 12,3 colos, teljesen digitális műszeregysége.

  12,3 colos, teljesen digitális műszeregység.

  A nagy fényerejű, 12,3 colos műszeregység ott jeleníti meg a legfontosabb információkat - a sebességtől kezdve az akkumulátor töltöttségéig -, ahol azokat a legkönnyebb leolvasni: elöl, középen.
 2. A Hyundai IONIQ 6 12,3 colos infotainment érintőképernyője.

  12,3 colos érintőképernyő.

  A 12,3 colos érintőképernyőn keresztül könnyedén vezérelheti a kapcsolódási opciókat vagy a klímaberendezést. A letisztult, modern megjelenés érdekében minden kezelőszerv érintésérzékeny.
 3. A Hyundai IONIQ 6 elektromos jármű útvonaltervező képernyője.

  Elektromos jármű útvonaltervező.

  Megnyugtató érzés tudni, hogy hol fogja legközelebb tölteni autóját. Adja meg úti célját, és a navigációs rendszer automatikusan megjeleníti az útvonal mentén található töltőpontokat. 1
 4. A Hyundai IONIQ 6 szedán BOSE prémium audiorendszere.

  BOSE prémium audiorendszer.

  Merüljön el a tökéletes zenei élmény világában: a nyolc nagyteljesítményű hangszórót úgy hangoltuk, hogy lenyűgöző hangzást biztosítsanak.
  1. A Hyundai IONIQ 6 nagy sebességű, vezeték nélküli telefontöltője működés közben.

   Vezeték nélküli töltés.

   Gyorsan és könnyedén: a padlókonzolban kialakított nagysebességű, vezeték nélküli töltő beépített hűtő funkciója megakadályozza, hogy az okostelefon túlmelegedjen, ezzel biztonságosabbá teszi a használatát.

  2. 2 USB C töltő aljzat a Hyundai IONIQ 6 hátsó üléssorán. 

   USB aljzatok elöl és hátul.

   Elöl egy 12V-os töltő csatlakozó, két USB C töltőport, valamint egy adatátvitelt is támogató USB A aljzat található. Hátul két darab USB csatlakozót találunk.

  3. Piros SOS gomb a Hyundai IONIQ 6 tetőkonzolján.

   eCall.

   Automatikusan segítséget hív, ha Ön balesetet szenvedett, és kinyíltak a légzsákok. Az SOS gombot megnyomva Ön is kérhet vészhelyzeti segélynyújtást, a nap 24 órájában, az év bármely napján.

   A Hyundai IONIQ 6 többpontos Bluetooth kapcsolódást kezelő képernyője.

   Többpontos Bluetooth kapcsolódás.

   Egyszerre akár két készülék is csatlakoztatható Bluetoothon keresztül, így a felhasználók könnyedén válthatnak a zenék között.

   Mindig a legújabb szoftverek vezeték nélküli frissítéssel.

   Amellett, hogy vezeték nélkül frissíthetők a térképek, illetve az infotainment rendszer szoftvere, az IONIQ 6 a Hyundai palettáján elsőként a jármű rendszerszoftverek vezeték nélküli frissítését is támogatja. Mostantól gombnyomásra elérhetők a legújabb frissítések, amelyekhez korábban fel kellett volna keresni egy márkakereskedést. Az előny: az IONIQ 6 minden pillanatban legfrissebb formáját hozza, mint egy vadonatúj autó: kibővített funkciókkal, feljavított minőséggel, és új szolgáltatásokkal.
   1. Panel next to the steering wheel updating one of the softwares of the Hyundai IONIQ 6.

    Nagyobb teljesítmény, jobb funkcionalitás.

    A vezeték nélküli (OTA) szoftverfrissítések jóvoltából mindig az aktuális elérhető legjobb teljesítményt, legújabb szolgáltatásokat veheti igénybe. Amint megjelenik egy frissítés, az azonnal elérhetővé válik az Ön számára.

   1. 1
   1. Képernyő a Hyundai IONIQ 6 fedélzetén, rajta a vezeték nélküli térkép- és infotainment szoftverfrissítés funkcióval.

    A legújabb térképek és infotainment funkciók.

    A jövőben automatikusan, vezeték nélküli adatkapcsolaton keresztül frissülnek autója térképei és infotainment szoftverei. Korábban ezeket személyesen kellett letölteni és telepíteni, vagy felkeresni egy márkakereskedést, ahol elvégezték a feladatot.

   1. 1
   Hyundai Bluelink Connected Car szolgáltatások alkalmazás okostelefonon.

   Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

   A Bluelink zökkenőmentes kapcsolódás és intelligens funkciók segítségével teszi kényelmesebbé az utazást.

   Biztonság

   Élvonalbeli biztonsági és vezetőtámogató rendszerek.

   A Hyundai modellkínálata a biztonság és a praktikum legmagasabb szintjét nyújtja, hála a biztonsági és vezetőtámogató funkciók széles körének. Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai Smart Sense rendszer révén az IONIQ 6 a legmodernebb biztonsági és vezetőtámogató technológiákat kínálja, amelyek gondtalanabbá teszik az utazást.

   A tisztán elektromos Hyundai IONIQ 6 modern épület mellett parkol, oldalnézetből.

   Maximális, ötcsillagos Euro NCAP minősítés. 

   Az IONIQ 6 az európai újautó-értékelő program (Euro NCAP) elérhető legmagasabb biztonsági minősítését szerezte meg.

   A Hyundai IONIQ 6 négyajtós elektromos szedán belső tere.

   2. szintű autonóm mobilitás.

   Az Autópálya asszisztens II funkció 2. szintű autonóm vezetési képességet jelent: a technológia szabályozza a jármű sebességét és követési távolságát, valamint támogatja a sávváltást.
   1. Egy utas a Hyundai IONIQ 6 hátsó üléséről néz kifelé.

    Biztonságos kiszállást támogató rendszer (SEA).

    A praktikus balesetmegelőző funkció észleli, ha hátulról jármű közelít. Ilyenkor átmenetileg aktiválja a hátsó ajtók gyermekzárát, így az utasok csak akkor szállhatnak ki az autóból, amikor már biztonságos.

   2. A Hyundai IONIQ 6 elektromos szedán hét légzsákból álló fejlett biztonsági rendszere.

    Fokozott biztonság hét légzsákkal.

    Az autó fedélzetén hét légzsák - köztük az elöl utazók fejsérüléseit csökkentő, első üléssori központi légzsák - gondoskodik a fokozott biztonságról.

   3. A Hyundai IONIQ 6 elektromos szedán holttérfigyelő monitor (BVM) rendszere.

    Holttérfigyelő monitor (BVM).

    A digitális műszeregység képernyőjén megjelenítheti az autó bal és jobb oldalán haladó forgalom képét. A kamerákat sávváltáskor az irányjelző működtetése aktiválja.

    1. Ráfutásos balesetet megelőző rendszer gyalogos- és kerékpáros-felismeréssel (FCA).

     Az autó előtti útszakaszt kamerával és radarral pásztázó FCA automatikusan fékez, ha azt érzékeli, hogy az elöl haladó jármű hirtelen lassít. A rendszer gyalogosok és kerékpárosok észlelésére is képes. 2

    2. Aktív holttérfigyelő rendszer (BCA).

     A hátsó lökhárító alsó felén elhelyezett, két radarral dolgozó rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha hátsó holtterében mozgó járművet észlel. Amennyiben ilyen helyzetben a vezető működésbe hozza az irányjelzőt, a rendszer hangjelzéssel figyelmeztet a veszélyre, valamint automatikusan fékez, hogy elkerülje az ütközést. 2

    3. Aktív mögöttes keresztirányú forgalomfelügyelet (RCCA).

     Ha nehezen belátható helyről kell kitolatnia, a rendszer nem csupán figyelmeztet az oldalról érkező járművekre, de automatikusan le is fékezi az autót. 2

    4. Parkolási manőver során bekövetkezendő ütközést megelőző rendszer (PCA).

     Ha a tolatókamera vagy a tolatóradarok segítségével akadályt észlel, a PCA rendszer figyelmeztető jelzést ad le, valamint szükség esetén működésbe hozza a fékeket, így kerülve el az ütközést.

    5. Sávtartó rendszer (LKA).

     A rendszer az elülső kamera segítségével felügyeli az útfelfestéseket. Amennyiben a jármű az Ön szándéka ellenére elhagyja a sávot, a rendszer hang- és fényjelzéssel riasztja Önt, majd a kormányzásba beavatkozva visszatéríti a járművet a helyes irányba. 2

    6. Intelligens sebességtartó automata Stop & Go funkcióval (SCC +S&G)

     Még biztonságosabb, még pihentetőbb. Tartja az előre beállított távolságot az elöl haladó jármű mögött, automatikusan az előre meghatározott tempóra lassítva vagy gyorsítva. A meg-megtorpanó városi forgalomban a rendszer tartja a beállított távolságot. 2

    7. Intelligens sebességkorlátozó táblafelismerő rendszer (ISLA).

     Ez a félautonóm mobilitási technológia észleli a sebességkorlátozásokat, és azokhoz igazítja a jármű sebességét (ha aktív.) 2

    8. Navigáció alapú adaptív sebességtartó automatika (NSCC).

     Az ultramodern navigációs rendszer adatai alapján előre tudja, hogy kanyar vagy egyenes útszakasz vár-e rá, és ennek megfelelően, a biztonságot szem előtt tartva szabályozza a jármű sebességét. 2

    9. Vezető éberségének csökkenésére figyelmeztető rendszer (DAW).

     Menet közben ellenőrzi a vezető figyelemszintjét. A rendszer figyelmeztető jelzést ad le, amennyiben a vezető a figyelemvesztés jeleit mutatja: ilyenkor a funkció pihenőt javasol.

    10. Második szintű távirányításos, automatikus beparkoló rendszer (RSPA II).

     Az IONIQ 6 képes távvezérléssel betolatni a parkolóhelyre, majd onnan kiállni: ehhez csupán az intelligens kulcs gombját kell megérinteni. 2

    1. 1
    2. 2
    3. 3
    4. 4
    5. 5
    6. 6
    7. 7
    8. 8
    9. 9
    10. 10